vatten

Vi är dina experter på installation av vattensystem för fastigheter.
Inom företaget finns erfarenheten såväl som kunskapen som krävs för att genomföra ett projekt på bästa sätt.
Vi är måna om våra kunder och ser därför till att leverera en skräddarsydd lösning utifrån kundens önskemål och behov.

Kontakta oss idag för at få en högkvalitativ och pålitlig installation av ett vattensystem för din fastighet.

Värme

Med lång erfarenhet och hög kompetens inom värme kan vi hjälpa våra kunder med allt från mindre installationer till större projekt. Genom att använda oss av modern teknik och högkvalitativa material kan vi erbjuda hållbara och energieffektiva lösningar som möter kundernas behov och önskemål.
Vi på EA Källa är en pålitlig partner som arbetar nära våra kunder för att säkerställa att installationerna utförs på ett säkert och effektivt sätt. 

Avlopp

Våra välutbildade och erfarna tekniker arbetar effektivt för att säkerställa att installationen av avloppssystemet är robust, energieffektivt och hållbart. Vi använder oss av välbeprövade tekniker och material av hög kvalitet för att leverera pålitliga och kostnadseffektiva lösningar till alla våra kunder. Tack vare lång erfarenhet inom branschen har vi genomfört installationer av alla storlekar och komplexitet, från mindre projekt till större anläggningar. Kontakta oss redan idag för en pålitlig installation till din fastighet. 

Kyla

EA Källa erbjuder högkvalitativ entreprenad inom installation av kylanläggningar för både kommersiella och privata fastigheter. Här finns kompetenta tekniker som tar hand om hela processen från planering till installation och underhåll.

Med vår hjälp kan du vara säker på att din kylanläggning fungerar effektivt och håller en hög kvalitet.

Ventilation

Letar du efter hjälp med installation av ventilation? EA Källa har allt du behöver! Vi erbjuder högkvalitativ och pålitlig entreprenadtjänst för installation av ventilation, från start till slut. Med oss kan du vara trygg i att du kommer få omfattande hjälp som täcker upp hela ditt behov.
Vi arbetar tillsammans med dig för att säkerställa att du får det bästa resultatet för din fastighet.

Projektering

Upptäck vårt expertteam inom VVS-projektering. Vi levererar skräddarsydda lösningar för nybyggnation, renovering och anpassning av VVS-system. Med vår kunskap och avancerade teknik kan vi optimera energieffektiviteten och säkerställa hög funktionalitet.

Lita på oss för att leverera högkvalitativa resultat, oavsett omfattningen på projektet.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Vi utför alla typer av entreprenader inom rör och ventilation. EA Källa AB är ett företag inom VVS industrin, vi utför entreprenader inom installation av ventilation, vatten, värme, kyla och avlopp.

Postadress

Box 1113
131 26 Stockholm

Besöksadress

Cylindervägen 18
131 26 Nacka Strand

Postadress

Box 1113
131 26 Stockholm

Besöksadress

Cylindervägen 18
131 26 Nacka Strand